37603349422_b33b224ff8_k

afspraak maken

De eerste afspraak bestaat uit een onderzoek van ongeveer  45 tot 60 minuten. Tijdens dit onderzoek wordt naar de klachten gevraagd. Vervolgens wordt de stand van uw voeten, uw looppatroon, maar ook de functie van de gewrichten onderzocht. Indien nodig wordt er aanvullend onderzoek gedaan. Bij het onderzoek wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur zoals een scan die de drukverdeling laat zien. Na afloop worden de bevindingen en de behandelmogelijkheden met u doorgesproken.

De praktijk maakt gebruik van een AfsprakenApp, gemaakt door Apsotheek. U krijgt dan een bevestiging van de afspraak en 2 dagen van te voren een herinnering via uw gsm en/of mailadres die u heeft doorgegeven.

Indien u verhindert bent minstens 24 uur van te voren de afspraak annuleren, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Podotherapie Nienke de Blouw  is direct toegankelijk, DTP. Dit betekent dat u, ook zonder verwijzing van uw huisarts of specialist, een afspraak met ons kunt maken. Mocht u twijfelen kunt u uw verzekering raadplegen of u een verwijzing nodig heeft.

Wat moet u meenemen voor uw eerste afspraak?

  • Verwijzing van uw arts (alleen als u deze heeft gekregen)
  • Identiteitsbewijs (wij zijn verplicht uw Burgerservicenummer te noteren in onze administratie)
  • Pasje van uw zorgverzekeraar
  • Schoenen waar u dagelijks op loopt (eventueel werk- en/of sportschoenen)

Een impressie van de praktijk